Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@08:39:09 GMT

جنگ ربات‌ها و داروهای سمی!

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۱۶۳۳۱

جنگ ربات‌ها و داروهای سمی!

خبرگزاری میزان- اگرچه داروهای شیمی درمانی جان بسیاری از افراد را نجات می‌دهند اما به طور بالقوه برای داروسازان و سایر کارکنان مراکز بهداشتی که با این داروها سر و کار دارند، خطرناک هستند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، "سیستم‌های بسته‌ انتقال دارو"(CSTD) برای انتقال ایمن داروها از یک ظرف به ظرف دیگر بدون انتشار آلایندگی سمی آنها استفاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن یک سیستم CSTD قابل اعتماد برای هر شرکت دارویی یا مرکز پزشکی که داروهای بالقوه سمی تولید می‌کنند، بسیار ضروری است.

شرکت"Equashield" که یک شرکت تولید کننده "CSTD" است، اخیرا دستگاهی به نام "Equashield Pro" را توسعه داده است که دستگاه مذکور با سیستم خاصی که دارد قادر به ترکیب کردن داروها است. دستگاه "Equashield Pro" از فناوری CSTD، اتوماسیون و تشخیص تصویر برای پردازش سریع‌تر و دقیق‌تر فرایند تولید دارو استفاده می‌کند.

"مارینو کریهلی"(Marino Kriheli) موسس و مدیرعامل شرکت "Equashield" گفت: دستگاههای CSTD شرکت ما از ابتدا برای محافظت از داروسازان بیمارستان در ترکیب مواد شیمیایی خطرناک(شیمی درمانی) و جلوگیری از به خطر افتادن جان آنها و آلوده شدن طراحی شده بود و دستگاه بسیار محبوبی هم بوده و است. Equashield Pro برخلاف دستگاههای CSTD یک سیستم ترکیبی دارویی اتوماتیک است که به طور خاص برای تسهیل پذیرش آسان و مقرون به صرفه از اتوماسیون در بیمارستان طراحی شده است. این دستگاهها با سیستم‌های به خصوصی که دارد قادر به حفاظت بسیار زیاد از کارکنان مراقبت مراکز بهداشتی هنگام تولید داروهای خطرناک است.

دستگاه Equashield Pro تنها ربات ترکیب کننده دارو است که تاکنون ساخته شده است. ادغام CSTD با سیستم تشخیص تصویر باعث شده عملکرد این دستگاه به طور چشمگیری افزایش پیدا کند. از آنجا که اندازه این سیستم تقریبا کوچک است می‌توان از آن در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی نسبتا کوچک نیز استفاده کرد.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ربات دارو دارو سمی دارو شیمی درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام

معاون خدمات شهری شهرداری اراک ازخریداری سه سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام خبر داد.

حمید حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از مرکزی اظهارکرد: مجموعه مدیریت شهری طبق برنامه های درنظر گرفته در راستای بهسازی و نوسازی، بهینه سازی و ارتقا سطح بهداشت و صنعتی کردن کشتارگاه دام شهرداری اراک، اقدام به تهیه و خرید سه سری دستگاه برودتی پیش سرد گوشت به صورت «سه دستگاه اواپراتور، سه دستگاه کندانسور، سه دستگاه کمپرسور» برای بهره برداری در کشتارگاه کرده است.

وی افزود: با عنایت به ضرورت و لزوم تامین و افزایش ظرفیت سالن پیش سرد کشتارگاه دام شهرداری بر اساس پیک کشتار روزانه و در راستای پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و… و همچنین نگهداری ۲۴ ساعت قرنطینه ای و بهداشتی گوشت استحصالی مطابق دستورالعمل های دامپزشکی، خرید چندین دستگاه برودتی برای احداث، نصب و راه اندازی سالن پیش سرد با هدف خدمات رسانی مطلوب به شهروندان اراکی و بمنظور رعایت دستورالعمل ها و ضوابط دامپزشکی برای حفظ بهداشت و سلامت گوشت استحصالی، در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

معاون خدمات شهری شهرداری اراک تاکید کرد: پس از پیگیری ها و بررسی های لازم، نسبت به تهیه و خرید تجهیزات برودتی سالن پیش سرد کشتارگاه دام از جمله «سه دستگاه اواپراتور، سه دستگاه کندانسور، سه دستگاه کمپرسور» اقدام شد.

کد خبر 749444

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • ثبت پتنتی که انتقال حرارت در کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت را تسهیل می‌کند
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی